AFVALBEHEER VOOR BEDRIJVEN

Het imago van uw bedrijf wordt sterker wanneer u actief bijdraagt aan een schoner milieu. Met efficiënte, schone en duurzame afvalverwerking transformeren wij uw bedrijf in een duurzame onderneming.
Neem contact op

Verhoog productiviteit

Een schone en goed onderhouden wasruimte verhoogd de productiviteit van uw personeel en is prettig voor uw gasten. We gebruiken de juiste combinatie van hulpmiddelen om onderhoudstijd en de hoeveelheid afval te verminderen. Ook het terrein rondom uw organisatie dient vrij te zijn van afval. Als uw buitenterrein fungeert als pauzeplek of opslag, kan er snel afval terecht komen. Ook de natuur produceert “afval” dat ervoor zorgt dat uw terrein er rommelig uitziet. Vooral als het blijft liggen. Met complete bezemwagens of containerkarren kunnen wij ervoor zorgen dat natuurlijk afval van uw terrein is. Met ons afvalbeheer heeft u beschikking tot de juiste voorzieningen om verzekerd te zijn van een functioneel terrein die er aantrekkelijk en verzorgd uitziet.

Milieubewust

We zijn ons allemaal steeds bewuster van de waarde van afval. Maar hoe haalt u eruit wat erin zit? Het begint met innovatief, solide en betrouwbaar afvalbeheer. Daarom bieden wij totaaloplossingen op het gebied van afvalbeheer. We brengen alle afvalstromen van uw organisatie in kaart om maximaal rendement uit uw bedrijfsafval te halen. Ons afvalbeheerprogramma verbeterd de efficiëntie van bedrijfsprocessen, brengt voor u een kostenbesparing en reduceert tegelijk uw CO2-footprint.

Bespaar geld

Een juiste verwerking van bedrijfsafval kan voor u een grote kostenpost worden. Met onze afvalbeheerprogramma kunt u gebruik maken van onze scherp ingekochte en gespecialiseerde hulpmiddelen. Wij helpen u met het optimaal gebruiken van deze hulpmiddelen door bijvoorbeeld afvalbakken op de meest geschikte locaties te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat uw personeel en klanten hun afval direct kunnen weggooien en verkleint de kans dat het gaat zwerven. Wij kunnen u uiteindelijk veel geld besparen.

Draag bij aan een beter milieu

Wilt u meer bijdragen aan een beter milieu? Wij helpen u door middel van een afvalbeheer programma uw CO2 voetafdruk verkleinen. De logistieke processen en bijkomende administratie nemen wij voor u in onze handen. We werken samen met afvalspecialisten om de kwaliteit van ons werk te waarborgen. Zo doen we dat ook bij al onze andere diensten: glasbewassing, reguliere schoonmaak, bedrijven schoonmaak, vloeronderhoud, en alle bouwopleveringen.

Bel ons