Park & Wash

Auto’s wassen zonder één druppel water te verspillen? Klinkt gek maar het kan echt! Bij Asce facilitair gebruiken we namelijk de meest innovatieve technieken wat betreft autowassen. Lees verder om te ontdekken hoe wij uw auto’s toch blinkend schoon krijgen zonder één druppel water te gebruiken.

Neem contact op

Vraag direct een offerte aan

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een indicatie van de kosten van Park & Wash op maat voor uw situatie.

Duurzaam schoonmaakmiddel

Park & Wash is een manier van autowassen waarbij biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel wordt gebruikt. Wij sprayen uw auto met dit middel in. Na enige tijd inwerken wordt uw auto afgenomen met een microvezeldoek. Hierdoor wordt het ook bijna onmogelijk om nog krassen te veroorzaken. Door de microvezeldoek zal uw auto weer gaan glanzen als nooit tevoren. Ook blijft de auto zichtbaar langer schoon doordat de was bacteriën nog enkele dagen na het wassen van uw auto door zullen werken.

Wassen aan huis of op kantoor

Het wassen van uw auto’s was nog nooit zo milieuvriendelijk! De bacteriën die worden gebruikt zijn organische stoffen die worden afgebroken. Doordat het schoonmaakmiddel zijn werk doet hoeft er geen water bij het proces aan te pas te komen. Een ander voordeel is dat u auto op locatie kan worden gewassen. Met Park & Wash hoeft u dus nooit meer naar een wasserette maar wordt uw auto gewassen op uw eigen terrein. Dit maakt het autowassen 100% veilig voor de natuur, mens en dier.

Nieuwe techniek

Bent u sceptisch over deze nieuwe techniek? Wij komen graag bij u langs voor een demonstratie en verzekeren u dat uw versteld zult staan van het resultaat. Geïnteresseerd in een gratis demonstratie, of bent u al verkocht aan deze nieuwe manier van autowassen? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies of vul een contactformulier in op onze website.
Benieuwd naar de kosten? U kunt via de website of telefonisch een offerte aan vragen, altijd geheel vrijblijvend.

Bel ons