DIENSTEN OP MAAT

Bij Asce Facilitair is geen vraag ons te gek. Wij denken graag met u mee over al uw problemen en vragen en denken samen aan een oplossing.

Neem contact op

Diensten op maat

Naast onze vijf standaarddiensten kunnen wij in overleg ook maatwerk leveren. Dit zouden diensten kunnen zijn als gevelreiniging, meubelreiniging, calamiteiten schoonmaak en pc-reiniging. Of ‘Park & Wash’ waarbij wij uw wagenpark watervrij wassen, zonder tijdverlies op uw locatie.

Uiteraard is er bij Asce Facilitair nog veel meer mogelijk. Wij denken graag met u mee. Neem eens vrijblijvend contact met ons op!

Park & Wash

Park & Wash is een innovatieve en milieuvriendelijke manier van autowassen. Wij verzorgen uw gehele wagenpark met een biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel. Dit doen wij zonder een druppel water te verspillen en met een geweldige afwerking. Als u niet overtuigd bent van deze manier van autowassen dan komen wij graag langs voor een demonstratie. Wij verzekeren u dat u zult versteld zult staan van het resultaat.

Lees meer over deze service of neem vrijblijvend contact met ons op.

Gevelreiniging

Irriteert u zich aan een vieze gevel? Naast tal van andere schoonmaakklussen bieden wij ook professionele gevelreiniging aan. Dit is het verwijderen van de aanslag en de vervuiling van de gevel. Het is belangrijk uw gevel eens in een aantal jaar te laten reinigen. Uw gevel heeft namelijk flink wat te verduren aangezien de gevel continu wordt blootgesteld aan de buitenlucht. Uw pand ziet er na een reiniging weer uit als nieuw.

Lees meer over deze service of neem vrijblijvend contact met ons op.

Meubelreiniging

Ergert u zich aan de koffievlek in uw bankstel of zijn uw bureaustoelen aan vervangen toe omdat de stoffen verouderd zijn? Het aanschaffen van nieuwe meubels kan erg prijzig zijn.  Asce facilitair biedt hiervoor de uitkomst. Laat uw meubels reinigen! Asce facilitair reinigt verschillende soorten meubels, van leren tot gestoffeerde. Na een meubelreiniging hebben uw meubels een tweede leven. U zult versteld staan van het resultaat.

Lees meer over deze service of neem vrijblijvend contact met ons op.

PC-reiniging

Een PC zelf reinigen brengt veel risico’s met zich mee, het vraagt om een specialistische aanpak. Een doe-het-zelf aanpak wordt sterk afgeraden. Een PC bevat namelijk veel kleine onderdelen, met slechts een kleine fout kunt u uw PC volledig kapot maken. Kies daarom voor onze professionals die uw PC met uiterste precieze schoonmaken. 

Lees meer over deze service of neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons