Schoonmaakmiddelen

Bij Asce Facilitair zijn we specialist in schoonmaakoplossingen. We zijn een gespecialiseerde schoonmaakdienstverlener en meer. Bij Asce Facilitair willen wij u ontzorgen van de lasten die komen kijken rondom het schoonmaken van bedrijfspanden tot aan afvalbeheer.

Neem contact op

Vraag direct een offerte aan

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een indicatie van kosten omtrent schoonmaken op maat voor uw situatie.

Ruim assortiment

Asce Facilitair beschikt over een zeer groot assortiment aan materiaal voor reiniging en onderhoud. Onze werknemers binnen het bedrijf zijn vaardig met schoonmaakmiddelen, schoonmaakmaterialen en schoonmaakmachines die wij gebruiken. We zijn gespecialiseerd in schoonmaak in het bedrijfsleven en maatschappelijke instellingen. Hiernaast reinigen wij ook oppervlakken zoals vloeren, muren, binnen of buiten muren, meubel, pc’s, kozijnen, keukens, gevels en nog veel meer. Samen met u stellen we vast welke middelen of services bij uw aanvraag passen. We bekijken het pand of de ruimte: mogelijk is er behoefte aan zowel schoonmaakmachines, naast schoonmaakmiddelen.

Het beste resultaat

De schoonmaakbranche is sterk in ontwikkeling. Bij Asce Facilitair spelen wij hierop in. Regelmatig zetten we nieuwe materialen, schoonmaakmachines, schoonmaakmiddelen en werkmethoden in. Bij Asce Facilitair werken wij alleen maar met de beste schoonmaakmiddelen voor het beste resultaat. Dit resulteert in een professionele en grondige schoonmaak, met onze schoonmaakmachines, van diverse soorten gebouwen. Hierdoor kunnen wij u het comfort van een prettigere, schone en hygiënische werkomgeving bieden. Want wie in een schone ruimte stapt heeft meteen een prettig gevoel. Niets is zo fijn als een schone werkomgeving als bedrijf of instelling! Asce Facilitair zal hierna met slagvaardigheid en accuratesse te werk gaan. Wij lever u maatwerk op niveau. De verzorging van de schoonmaakdienst tot aan de schoonmaakmiddelen en schoonmaakmachines wordt door ons bij u uit handen genomen. 

Schoonmaakdiensten

Met onze schoonmaakdiensten willen wij voor een prettige werkplek en leesomgeving zorgen. Goed schoonmaken is namelijk specialistenwerk, vuil is vaak hardnekkig, moeilijk te bereiken of omdat er bijvoorbeeld speciale hygiëneregels nageleefd moeten worden. Wij geven u advies op maat en nemen al uw wensen door. U wilt dat uw personeel zich prettig voelt en u op een representatieve manier gasten kunt ontvangen. Wij ontzorgen u graag daarin. We hanteren hoge veiligheidsnormen en zijn gewend aan branche specifieke uitdagingen. Onze reinigings-experts weten precies welke methodes handig zijn om toe te passen. En door hun jarenlange ervaring weten ze precies welke schoonmaakmiddelen en technieken geschikt zijn voor het vakkundig reinigen van uw ruimtes. Onze schoonmaakspecialisten weten precies waar op gelet moet worden en zij zullen ervoor zorgen dat u zorgeloos kunt genieten van bijvoorbeeld uw bedrijfspand.

Bel ons