Onze Diensten

Welkom bij Asce facilitair, het schoonmaak- en reinigingsbedrijf dat service en kwaliteit altijd op de eerste plaats heeft staan. Ons team bestaan bestaat uit gemotiveerde professionals die zo effectief mogelijk te werk gaan. Geen project is voor ons te veel. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies en het aanvragen van één van onze diensten. Hieronder vindt u een overzicht van wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op

Reguliere Schoonmaak

Het basispakket van Asce facilitair bestaat uit dagelijks schoonmaakonderhoud van uiteenlopende objecten. Denk hierbij aan winkel- en kantoorpanden, instellingen, scholen, bedrijfsgebouwen enzovoort.

Bouwoplevering

Nieuwbouw, renovatie of verbouwing? Wij zorgen voor een perfect schoon object! Nadat wij klaar zijn is uw pand klaar om zorgeloos ingericht te worden. Wij kunnen ook uw bouwterrein netjes houden zodat uw mensen prettig kunnen werken.

Glasbewassing

Een schoon inerieur is het halve werk, voor de andere helft bent u bij ons aan het juiste adres. Om het plaatje compleet te maken kunt u uw glasonderhoud ook bij ons onderbrengen. Uiteraard alles overzichtelijk op één factuur.

Afvalbeheer

Wilt u meer bijdragen aan een beter milieu? Dit kan door op een juiste manier om te gaan met uw afval. Wij kunnen uw helpen met het opzetten van een afvalbeheer programma. Asce facilitair helpt u met het verkleinen van uw CO2 voetafdruk.

Vloeronderhoud

Een vloer onderhouden vergt veel kennis. Natuursteen, hout, linoleum en tapijt hebben allemaal een eigen behandeling nodig. Asce facilitair beschikt over de know-how, ongeacht de soort vloer.

Diensten op Maat

Naast onze vijf standaarddiensten kunnen wij in overleg ook maatwerk leveren. Dit zouden diensten kunnen zijn als gevelreiniging, meubelreiniging, calamiteiten schoonmaak en pc-reiniging. Of ‘Park & Wash’ waarbij wij uw wagenpark watervrij wassen, zonder tijdverlies op uw locatie.

Bel ons