Glazenwasser Leidschendam

Voor professionele reiniging van uw voorgevel bent u bij Asce Facilitair in en rondom Leidschendam aan het goede adres. De voorgevel van uw kantoorpand is erg belangrijk voor een goede eerste indruk maar ook voor het behoud van de constructie.

Neem contact op

Vraag direct een offerte aan

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een indicatie van de kosten van een glazenwasser op maat voor uw situatie.

Reiniging voorgevel voor kantoren & bedrijven

Wanneer de schoonmaak te vaak uitgesteld wordt zal het kit- en schilderwerk van houten ramen, de verbindingen van aluminium ramen en het oppervlak van aluminium ramen worden aangetast. Uitlaatgassen, stof en andere luchtvervuilingen zijn de grootste boosdoeners. Dit kan voorkomen worden wanneer onze glazenwassers en gevelreinigers periodiek komen reinigen. Onze professionals staan bekend als uitermate vakkundig zodat u kantoor of bedrijfspand er snel weer stralend bij staat. Zo helpen wij al jaren kantoren en bedrijven in en rondom Leidschendam met het schoonhouden van de voorgevel.

Glasbewassing

U profiteert bij Asce Facilitair in en rondom Leidschendam van een gratis eerste bewassing van uw glazen zodat u zelf kunt ervaren hoe belangrijk een schone gevel is. Wij werken uitsluitend met professioneel materiaal en vakkundige glazenwassers. Wanneer ramen verkeerd gewassen worden zullen strepen zichtbaar blijven en kunnen er zelfs krassen in het glas ontstaan. Kies voor glasbewassing van uw kantoorpand in Leidschendam voor een vakman. Bij Asce Facilitair werken wij uitsluitend met de beste schoonmaakmiddelen met de juiste verhouding water zodat de ramen of kozijnen niet aangetast worden en u het beste resultaat krijgt. Naast het glas nemen wij meteen het kozijn, de draaiende delen, de glaslatten, ventilatieopeningen en het hang- en sluitwerk mee. Door regelmatige reiniging wordt de levensduur van het schilderwerk met jaren verlengd. Zelfs de meest moeilijke plekken in Leidschendam zijn door onze hoogstaande apparatuur met gemak zonder problemen te reinigen.

Gevelreiniging op maat

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een advies op maat voor de kosten van de glasbewassing voor uw bedrijf. Wij kunnen onze werkwijze aanpassen op uw specifieke wensen. Dit kunt u aangeven tijdens het uitgebreide kennismakingsgesprek. Dankzij onze transparante prijzen weet u precies waarvoor u betaald. U betaalt dus nooit teveel terwijl u wel de topservice krijgt die u verwacht. Wij komen graag met u in contact voor gevelreiniging in en om Leidschendam en vertellen u graag meer over de voordelen.

Bel ons