GLASBEWASSING VOOR KANTOREN & GEBOUWEN

De voorgevel van uw pand is van invloed op uw imago en fungeert als visitekaartje voor uw klanten. Wij leveren mensen met de juiste ervaring zodat u de juiste indruk kunt achterlaten. Onze glazenwassers staan bekend als uitermate vakkundig.

Neem contact op

Een gevel schoonmaken is niet eenvoudig

Het vak van glazenwasser is niet eenvoudig. Als je het zelf probeert zullen er bijna altijd strepen zichtbaar blijven. Als ramen verkeerd worden gewassen kunnen er krassen op het glas ontstaan. Ook de verkeerde schoonmaakmiddelen kunnen een schurend effect hebben of agressief reageren op ramen en kozijnen. De kit/verflaag van houten ramen en de toplaag van aluminium/kunststof ramen kunnen worden aangetast. Op aluminium en kunststof kunnen er verdere beschadigingen en krassen ontstaan. Een ondeskundige aanpak kan een averechts effect hebben op een anders prachtige gevel.

Bespaar uzelf frustratie en gedoe

Door een professionele glazenwasser in te huren kun je jezelf heel wat frustratie en gedoe besparen. Onze glazenwassers werken in het juiste tempo en gebruiken de juiste hulpmiddelen met precies voldoende water voor het beste resultaat. Ook wordt er behalve het glas ook meteen het kozijn, de draaiende delen, de glaslatten, ventilatieopeningen en het hang- en sluitwerk gereinigd. Hierdoor zal de levensduur van het schilderwerk merkbaar worden verlengd en zullen de draaiende delen beter blijven functioneren. Onze glazenwassers zijn professioneel, ervaren en betrouwbaar. Met behulp van professionele apparatuur worden de meest moeilijk bereikbare plekken streeploos gereinigd.

Een schoon interieur is erg belangrijk, maar het plaatje is pas compleet met nette gevels. Omdat iedere gevel anders is komen wij langs om samen met u een inventarisatie te doen. Tijdens deze kennismaking kunt u aangeven wat voor u de belangrijkste aandachtspunten zijn. Wij passen onze werkwijze aan bij uw wensen en gebruiken het juiste hulpmiddelen voor het soort gevel. Wij verzekeren uw pand van een presentabele uitstraling. Dankzij onze transparante prijzen weet u daarnaast zeker dat u niet te veel betaald.

Bel ons