EEN SCHONE BOUWOPLEVERING

Nieuwbouw, renovatie of verbouwing? Wij zorgen voor een perfect schoon object! Nadat wij klaar zijn is uw pand klaar om zorgeloos ingericht te worden. Wij kunnen ook uw bouwterrein netjes houden zodat uw mensen prettig kunnen werken.

Neem contact op

Uw klanten verwachten een nette oplevering

Door het vuil dat achterblijft na nieuwbouw, een verbouwing of renovatie is het soms lastig een start te maken met het inrichten en bewonen van het pand. Uw klanten verwachten minimaal dat alle bouwmateriaal is opgeruimd. Ook schoon sanitair is onmisbaar bij de oplevering. Bij een oplevering moet direct na de werkzaamheden alle stof en cementsluier grondig verwijderd worden. Als deze te lang blijven liggen kunnen ze schade aan de vloer veroorzaken. Deze zal dan voor de oplevering eerst gerepareerd moeten worden. Een goed verzorgde vloer draagt bij aan de uitstraling van uw object. Ook verf- en kitresten kunnen schade veroorzaken aan de kozijnen, en dienen zo snel mogelijk te worden opgeruimd.

Samen kunnen we verwachtingen overtreffen

Door samen alle wensen in kaart te brengen kunnen wij de benodigde werkzaamheden adequaat uitvoeren. We verwijderen en voeren het resterende bouwmateriaal af, verwijderen cementsluier en stof, verwijderen kit- en verfresten en voorzien de vloeren indien nodig van een beschermlaag. We leveren alle ruimtes bezemschoon op zodat u de verwachtingen van uw klanten kunt overtreffen. Wanner wij tijdens de werkzaamheden tegen zaken aanlopen die we over het hoofd hebben gezien dan brengen wij u op de hoogte. Wij zorgen ervoor dat wij precies weten wat de situatie is van de oplevering en wat er nodig is voor optimaal resultaat.

Periodieke schoonmaak

U kunt ons ook inschakelen om periodiek uw bouwterrein schoon te maken, zodat uw personeel ongehinderd kan werken. Denkt u er alleen maar aan hoe prettig het is om in een schone keet te werken, met schoon interieur én exterieur. Een opgeruimd bouwterrein zorgt voor meer overzicht en veiligheid. Alle diensten met betrekking tot bouwopleveringen kunnen wij op zeer korte termijn uitvoeren.

Bel ons