PC-reiniging

Door duurzaam om te gaan met alle afvalstoffen binnen uw bedrijf bespaart u ook nog eens op de kosten van uw bedrijfsafval! Uit onderzoek is gebleken dat veel ondernemers namelijk te veel betalen voor hun bedrijfsafval. Naast onze top service zijn onze tarieven ook nog eens erg voordelig. We komen graag met u in contact en vertellen u graag meer over alle voordelen en mogelijkheden omtrent afvalbeheer in Rijswijk door Asce Facilitair.

Neem contact op

Vraag direct een offerte aan

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een indicatie van de kosten van pc-reiniging op maat voor uw situatie.

PC-reiniging door Asce

Asce Facilitair is al 20 jaar hét adres in Randstad en omgeving voor al uw schoonmaakklussen. Wij stellen onze klanten en ons personeel centraal om een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren. Ook kunt u bij ons terecht voor het reinigen van PC’s. Het reinigen van een PC is iets waar u misschien niet meteen aan zou denken. Echter zal u zich verbazen over de hoeveelheid stof die in uw PC’s komt te zitten. PC’s  trekken namelijk veel stof aan, deze hoopt zich op in de binnenkant van uw PC. De stof wordt aangetrokken door het koelsysteem van de PC. Ophoping van de stof zorgt ervoor dat de warmte steeds minder goed kan worden afgevoerd. Wanneer u uw PC’s regelmatig laat reinigen zal deze stof worden verwijderd waardoor veel problemen worden verholpen of voorkomen. De levensduur van de PC wordt hierdoor ook erg verlegd!

Specialistische aanpak

Een PC zelf reinigen brengt veel risico’s met zich mee, het vraagt om een specialistische aanpak. Een doe-het-zelf aanpak wordt sterk afgeraden. Een PC bevat namelijk veel kleine onderdelen, met slechts een kleine fout kunt u uw PC volledig kapot maken. Kies daarom voor onze professionals die uw PC met uiterste precieze schoonmaken. 

Contact

Wilt u meer weten over een PC-reiniging en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen beteken, neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. U kunt ook een contactformulier invullen op onze website.

Bel ons