Gevelreiniging

Een schoon interieur is erg belangrijk is, maar het plaatje is pas compleet met nette gevels. Omdat iedere gevel is anders komen wij langs om samen met u een inventarisatie te doen. Tijdens deze kennismaking kunt u aangeven wat voor u de belangrijkste aandachtspunten zijn. Wij passen onze werkwijze aan bij uw wensen en gebruiken het juiste hulpmiddelen voor het soort gevel. Wij verzekeren uw pand van een presentabele uitstraling. Dankzij onze transparante prijzen weet u daarnaast zeker dat u niet te veel betaald.

Neem contact op

Vraag direct een offerte aan

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een indicatie van de kosten van gevelreiniging op maat voor uw situatie.

Reiniging

Irriteert u zich aan een vieze gevel? Naast tal van andere schoonmaakklussen bieden wij ook professionele gevelreiniging aan. Dit is het verwijderen van de aanslag en de vervuiling van de gevel. Het is belangrijk uw gevel eens in een aantal jaar te laten reinigen. Uw gevel heeft namelijk flink wat te verduren aangezien de gevel continu wordt blootgesteld aan de buitenlucht. Uw pand ziet er na een reiniging weer uit als nieuw.

Voordelen & kosten

Uw gevel wordt niet alleen gereinigd, ook kan eventuele schade vroegtijdig worden aangepakt wat ergere schade voorkomt. De kosten van een reiniging zijn immers goedkoper dan de kosten bij schade. Daarnaast voorkomt het reinigen mos- en algengroei, ook is uw pand weer beschermt tegen allerlei weersinvloeden. Uw gevel is het eerste wat een bezoeker ziet, zorg daarom ook dat uw gevel er altijd netjes uit ziet om een goede eerste indruk te maken. Reiniging en onderhoud kan de levensduur, waarde en de uitstraling van uw pand verhogen. Gevelreiniging moet dus zeker niet worden overgeslagen naast de standaard schoonmaakklussen.

Contact

Benieuwd welke technieken wij gebruiken en wat Asce facilitair voor u kan betekenen?  Neem telefonisch contact met ons op voor persoonlijk advies of vul een contactformulier in.  Benieuwd naar de kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Bel ons