Schoonmaakbedrijf Monster

Bij Asce Facilitair bent u aan het juiste adres voor een professionele schoonmaak. Ons schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in het schoonmaken van grote panden. Zo kunt u gewoon lekker doorwerken!

Neem contact op

Vraag direct een offerte aan

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een indicatie van de kosten van schoonmaakdiensten op maat voor uw situatie.

Schoonmaak voor bedrijven

Bij Asce Facilitair kun je terecht voor de schoonmaak voor bedrijven. Een schoon interieur is noodzakelijk om uw bedrijfsprocessen te verbeteren en de productiviteit van uw personeel te verhogen. Daarnaast, geeft het een aangename uitstraling aan uw klanten, bezoekers en gasten. Niet alleen uw kantoor is van belang maar ook het terrein rondom het gebouw. Dit dient als visitekaartje en hoort er verzorgd en aantrekkelijk uit te zien. Asce facilitair verzorgt de schoonmaak van kantoren in Monster en omgeving. U kunt bij ons terecht voor ieder soort gebouw zoals een kantoorpand, winkel, school of instelling etc.  Samen met u brengen we uw wensen in kaart en zoeken we een geschikt moment waarop de werkzaamheden het beste uitgevoerd kunnen worden. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een bedrijven schoonmaak of een schoonmaak van kantoren.

Professionele schoonmaak

Asce facilitair biedt een professionele schoonmaak voor uw gebouw in Monster en omgeving.  Na jaren ervaring beschikken wij over uitgebreide kennis over de schoonmaakbranche en onze experts staan graag voor u klaar. Professioneel schoonmaken staat bij ons hoog in het vaandel en ons reguliere schoonmaak pakket biedt schoonmaakonderhoud op een dagelijkse basis met uiteenlopende objecten.  Door uw schoonmaak uit te besteden aan Asce facilitair levert u tijdswinst op en haalt u kwaliteit in huis. Daarnaast maken onze experts gebruik van professionele schoonmaakmiddelen voor de beste resultaten. Graag kijken wij samen met u naar de benodigde werkzaamheden en zoeken we een moment waarop dit het beste uitgevoerd kan worden. Wij werken structureel met controlepunten en een schema om onze kwaliteit te waarborgen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor professionele schoonmaak op maat.

Industriële reiniging

Op het gebied van industriële reiniging is Asce facilitair zeer ervaren. Wij zorgen ervoor dat uw schoonmaakactiviteiten uit handen worden genomen en uw industriële omgeving weer in uiterste topconditie is. Industriële schoonmaak gaat over het reinigen van productiehallen, productielijnen en machines. Onze experts beschikken over goede kennis van hygiëne, protocollen en veiligheid waarbij de continuïteit van uw processen centraal staat. De industriële reiniging van Asce facilitair sluit optimaal aan op uw processen voor elk type ruimte in Monster en omgeving.  Voor een indicatie van de kosten van schoonmaakonderhoud op maat vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Bel ons