REGULIERE SCHOONMAAK VOOR BEDRIJVEN

Een schone werkplek draagt bij aan het welzijn en de productiviteit van uw werknemers. Het overgrote deel van werkend Nederland geeft aan beter te kunnen werken op een schone werkplek. Daarnaast is een schone omgeving het representatieve gezicht van uw organisatie.
Neem contact op

Verhoog productiviteit

Waar er wordt gewerkt wordt er koffie gemorst. Strepen en vlekken verloederen het aanzicht op uw interieur. Stof verzamelt zich continu in uw gebouw maar ook op uw computers, en dit kan in het ergste geval allergische ziektes veroorzaken. Nare geurtjes blijven hangen en lijken onmogelijk te verwijderen. Wij kunnen dit alles voor u oplossen.
Een schoon interieur verbeterd de efficiëntie van bedrijfsprocessen verhoogd de productiviteit van uw personeel. Het helpt om een goede indruk achter te laten bij uw gasten. Schoon sanitair is hierbij ook onmisbaar. Het terrein en ramen rondom het gebouw is uw visitekaartje en dient er aantrekkelijk en verzorgd uit te zien.

Werkzaamheden onder uw voorwaarden

Door samen met ons uw wensen in kaart te brengen kunnen wij de benodigde werkzaamheden adequaat uitvoeren. We zoeken samen een moment waarop de werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd, zonder dat u er hinder aan ondervindt. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen werken wij structureel met een schema en controlepunten.

Bel ons