WIJ ZIJN SCHOONMAAKBEDRIJF ASCE FACILITAIR

Schoonmaakbedrijf Asce facilitair heeft meer dan 20 jaar ervaring in de schoonmaakbranche. Wij zijn een jonge en dynamische facilitaire dienstverlener, waarbij de kwaliteit van onze dienstenverlening voorop staat.
Neem contact op

Vraag Direct een offerte aan

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een indicatie van de kosten.

Waarom ons kiezen?

 

Wat verstaan wij onder kwaliteit?

Voor ons is dat een combinatie van: tevredenheid van de klant, kwaliteit van onze dienstverlening, de motivatie van ons personeel en de klantgerichte communicatie. Wanneer alle genoemde aspecten in balans zijn, ontstaat er een langdurige betrouwbare samenwerking. Dit is onze beleving ‘kwaliteit’. Wij zijn ervan overtuigd dat alle betrokkenen partijen even belangrijk zijn.

Hoe waarborgen wij kwaliteit?

Onze relatiegerichte manier van werken zorgt voor toegevoegde waarde voor alle betrokkenen partijen. Dit zijn: onze klanten, onze medewerkers en uiteindelijk ook wij als organisatie. Wij stellen aan de ene kant onze klanten en ons personeel centraal. Aan de andere kant streven wij naar een transparante communicatie omtrent kwaliteit, dienstverlening en prijs. Onze manier van werken en de aanwezige ervaring maken Asce facilitair een betrouwbare partner als het gaat om hoogwaardige facilitaire dienstverlening.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Betrouwbare samenwerking

Als u op zoek bent naar een transparante en langdurige samenwerking dan zijn wij uw partner. Onze visie op het begrip ”kwaliteit” en onze kwaliteitsbeheersing zorgen voor een zorgeloos gevoel bij onze klanten. Wij luisteren naar onze klanten en daarom is onze dienstverlening altijd op maat. Iedere klant krijgt een unieke behandeling. Door onze 24/7 instelling en goede communicatie zijn wij altijd op de hoogte van de behoeftes en wensen van onze klanten.

Jarenlange ervaring

Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat de persoonlijke interactie binnen onze branche van cruciaal belang is. Daarom proberen wij zoveel mogelijk persoonlijk contact te onderhouden. Wij geven onze klanten de ruimte om aan te geven wat zij wel en niet willen. Hierdoor weten alle partijen waar ze aan toe zijn en wat ze van elkaar kunnen verwachten. Dit geldt voor u als klant en voor ons als dienstverlener. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Contact opnemen

Als u een offerte wilt ontvangen dan kunt u op twee manieren contact met ons opnemen. U kunt het contactformulier op onze website invullen of met ons bellen. Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek om een inventarisatie te doen. Een persoonlijk bezoek geeft altijd een beter beeld van de uit te voeren diensten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Bel ons