Meubelreiniging

Ook voor het reiniging van al uw meubels bent u bij Asce facilitair aan het juiste adres. Met 20 jaar ervaring in de schoonmaakbranche hebben wij onze werkzaamheden al aan veel klanten mogen toevertrouwen in de omgeving Randstad. Kwaliteit staat centraal in ons bedrijf, hieronder verstaan wij niet alleen de kwaliteit van onze dienstverlening maar ook dat de tevredenheid van de klant, de motivatie van het personeel en de klantgerichte communicatie.

Neem contact op

Vraag direct een offerte aan

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een indicatie van de kosten van meubelreiniging op maat voor uw situatie.

Zo goed als nieuw

Ergert u zich aan de koffievlek in uw bankstel of zijn uw bureaustoelen aan vervangen toe omdat de stoffen verouderd zijn? Het aanschaffen van nieuwe meubels kan erg prijzig zijn.  Asce facilitair biedt hiervoor de uitkomst. Laat uw meubels reinigen! Asce facilitair reinigt verschillende soorten meubels, van leren tot gestoffeerde. Na een meubelreiniging hebben uw meubels een tweede leven. U zult versteld staan van het resultaat.

Voordelen meubelreiniging

Het reinigen van meubels draagt ook bij aan het verminderen van de gezondheidsrisico’s. In het bijzonder gestoffeerde meubels zijn namelijk een ideale leefomgeving voor mijten, laat uw meubels daarom door ons professionele team reinigen. Na een reiniging zijn de meubels gedesinfecteerd, ook zijn stof, vlekken en geuren verwijderd. Het regelmatig laten reinigen van meubels brengt dus vele voordelen met zich mee. Het is kostenbesparend omdat u geen nieuwe meubels hoeft aan te schaffen, dit is natuurlijk ook erg milieuvriendelijk. Daarnaast verminderd het gezondheidsrisico’s door de desinfecterende werken. Tot slot vallen vieze meubels meteen op, wanneer u deze laat reinigen zorgt u voor een representatieve uitstraling naar u bezoek. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u geïnteresseerd in het laten reinigen van uw meubels, of benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen. Neem een kijkje op de rest van onze website en ontdekt wat wij nog meer voor u kunnen betekenen of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.
Benieuwd naar de kosten? U kunt via de website een offerte aan vragen, altijd geheel vrijblijvend.

Bel ons